Zlá dobrota

Zlá dobrota

Anotace: Zlá dobrota, cizího člověk, jenž spatří hádku a změní život na pohádku.. v kaluži krve. Čtyřslabičná :)

Dva milenci..
Hádají se..
Jak šílenci..
Hledají se..

-

Hádka jak trám...
Tiše vzlykám...
Lásku schovám...
Pryč utíkám...

Tak už zase..
se ti ztrácím....
Za rohem se..
na zem kácím....

Ze tmy máš strach.
Ty pocity..
Běh víří prach...
A kde jsi ty ?

Za rohem vrah..
Chce spasiti!
Hle nože tah..
Sme zabiti!

-

Vrah spasil nás...
Bez života,
žije se snáz!
Zlá dobrota...
Autor Orichi, 23.05.2008
Přečteno 399x
Tipy 7
Poslední tipující: Cleris, Caracol, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí