Blbiny vládnou světem

Blbiny vládnou světem

Anotace: - - -

Sbírka: Směsice všeho

Snaha se cení,
nad snahu není.
Říkáš že jsi krad,
protožes měl hlad?
Makat nechceš?
To tě bololí?
Dáváš rány tvrdou holí
těm, co svoji velkou snahu
vyměnili za námahu?
Do práce jdou den, co den,
aby nepoznali hlad,
řídí se jen pravidlem:
PROVOZ, NESMÍ NIKDY STÁT.
A pak jeden snaživý,
ďáblík jeden lenivý,
okrade je v tramvaji
a za jejich prachy jí.
Autor Silvie, 24.05.2008
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí