Vysněný . . .

Vysněný . . .

Anotace: - Nevzpomínání -

Sbírka: - Nevzpomínání-

+

Vysněný . . .
drobet života
nosíš v záňadří
. . .

Pět prstů
a nic víc
snad ještě
v srdci drobný tik
snad hebký dotek rtů
marně hledáš
v koši nevypraných dnů

. . .

Bylo by úžasné
zanést je k potoku
a vyprat je důkladně
Pak po louce rozkvetlé
. . . je rozložit
zkrápět čerstvou vodou
a slunci nechat vybělit

. . .

Možná dalo by se jimi znovu žít

. . .

Vysněný . . .
drobet života
nosíš v záňadří . . .

+
Autor Těšínský, 24.05.2008
Přečteno 287x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, Severka, Lota, V e r u n k a, WAYWARD, Teop, Churry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásné

24.05.2008 23:10:00 | jednazesta

Vím touží
velice touží
jak po náruči náruč
jak tělo po těle
A přece
ach můj Bože milý
jaké to jenom
chvíle byly
to neví ani
Boží andělé

/Josef Javora/

24.05.2008 14:03:00 | Lota

...chválím.

24.05.2008 12:12:00 | WAYWARD

Nosím...

24.05.2008 08:43:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí