Úmrtí

Úmrtí

Anotace: Úmrtí

Je to věc smutná,
Ale nutná.
Je to věc fascinující,
Potichu blížící.

Tu to končí,
Jinde začíná.
Někdo brečí,
Druhý se usmívá.

Neví se,
Co pak nastane.
Dozví se,
To každý stejně.

Možná nic,
Možná vše.
Možná budu tekutina v plic,
Nebo kámen, který tvoří část věže.

Musí se však jít dál,
I já půjdu jednou do rakve.
Ne že bych se smrti bál,
Ale nechci dopadnout jako tykve.
Autor James Tony, 24.05.2008
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí