Zmatení...

Zmatení...

Anotace: ...

Proč jsi mi zrovna ty mé srdce musela sebrat,
i když mé motto zní - nikdy se nevzdat?
Byla to dobrá věc, vzdát se boje o lásku tvou,
právě teď když vím, že nikdy nebudeš moci býti mou?
Mám proti té lásce bojovat,nebo ji nechat časem zmizet?
I když vím že je to boj předem prohraný,
že mi vždy při vzpomínce na tebe budou oči slzet,
a i když vyhraji,své lásky k tobě zbaven,
že mě to možná bude mrzet?
Mám však z některých věcí strach,
ale věř, že pravá láska se kvůli nim nerozpadne v prach...
Autor bokken, 24.05.2008
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí