vlněná...

vlněná...

Anotace: ...

Ve svetru...
z vlněné příze,
ve svém perimetru
pohlížím na alegorické vize...
dívka pohupujíc boky ve zvlněné bříze…
vzpomínka v paměti
jak nalistovaná stránka v knize…
pes honící se za ohonem
stín tančící za rohem…
kostelní věž v mlze
pyramida v Gíze….
Černý s Bílým v šachové partii
šach-mat...král zklamaně padá….
šašek v euforii...
Autor enigman, 25.05.2008
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí