Kdo má to právo???

Kdo má to právo???

Anotace: Kdo má to právo rozhodovat o životě a smrti jiných lidi???

Kdo má to právo zmáčknout spoušť?
a vystřelit jedinou kulku
za kterou zůstává jen spoušť
a někteří prožijí tím života jen půlku

Kdo má to právo rozhodovat o životě jiných lidí?
určovat jejich život a smrt
Ti co by měli vidět,dělaji,že nevidí
a pro pár lidí je život pak jen zmrd

Kdo má to právo začínat všechny války?
z kterých není cesty zpět
vedou se o nesmyslné spory a dálky
a v krvi zhyne jednou tento svět...
Autor Nola77, 25.09.2004
Přečteno 717x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí