za clonou lidskosti

za clonou lidskosti

Anotace: už asi nežiju... 2008

schovávám se v davu,
za clonou lidskosti,
já - tvor bez kostí
a duše,
oblečený jen do obrysu člověka,
snažím se sžít s tímto světem,
jsem vašim stínem,
když venku svítí slunce,
a já ležim u cesty
Autor Kim (Ta samá Kim), 26.05.2008
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: fidgetypoet, Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí