Testament

Testament

Anotace: Nejdříve klam,potom zrada,zde je drahá každá rada..

Umírá...a rozdrásaná duše jeho se třese
umírá...sám,osamělý v temném lese
umírá...láskou již jsi nedokázala dát
umírá...již nemá kde síly brát.

Umírá...topí se v krvi s dýkou v srdci
dýkou, kterou vrazilas tam Ty přeci...
umírá...tou dýkou, která znamená tvé klamání a zradu
umírá...srdce plné bolesti a chladu
umírá...a smrt přichází...
umírá...již přichází...jediná věrná paní která nezradí...
Autor bokken, 26.05.2008
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí