citáty

citáty

Anotace: citáty

Pravda upírá lži právo na sebeurčení.
Lež upírá pravdě právo svobody slova.
Možnost zvolit si jakékoli vyznání dle víry své
tudíž nepřísluší jednotlivci ani celému národu,
nýbrž jen a jen Všemohoucímu.
Autor Brožová Anna, 26.05.2008
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí