slova z nudy

slova z nudy

Anotace: doslova platí titulek

parní hrnec se páří s peřím
sraní v leže se sere sraním
kobliha ranní se kolíbá s klony
sklony skloním s chobotem sloním
slovním zásobám slevím stěží
stěžně střeží obavy střevní
třely se třemi střely z krocana
pochcána hlava a strup z trupu
hňup slup stupidní svrub
slovy loví sový slevy
konec koním zkomírá komín
umím mima mimo hnida
hnědá něha neumírá
Autor Lipschowski, 27.05.2008
Přečteno 207x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí