"Ty už to nehul.."

"Ty už to nehul.."

Anotace: .. děje se to v noci /nenechte se zmást prvním řádkem/, píšu tu o stavu "zhulenosti". Takhle se chovám pod vlivem marihuany, takhle vnímám.

***
Slunce svítí a já musím se smát,
chce se mi skákat, chce se mi řvát.
Ve víru barev všechno se točí,
záblesky šílenství blískají mi z očí..
**

/Ta pohoda! Jsem jen já, ztracená! Jen se směj../

**
Rovnováha utekla mi - během pár chvilek,
chovám se jak blázen - jak slepý snílek!
Mravenčí mi prsty - možná od staráče?
Lítám! Jsem totiž malé ptáče.
**

/Energie mnoho mám! "Chci žít!" volám/

**
Fotbálek míhá se mi před očima,
a přec zpomalená je hra - nahrává k vítězství.
Raduji se s kamarády - smutek necítím!
Je mi fajn.
**

/Kamaráde.. dokud tě mám./

**
Svět pomalu šedne a chladná je noc,
vítr se zvedá a bere mi tu moc!
Opojení mizí, žaludek na vodě.
Pár hodin spánku a budu v pohodě
**

/Probouzím se do reality.. a nechce se mi!/

**
Hlava na stole, na tváři škleb,
červený oči, noční tramvaj - noční svět.
Vracím se domů, bolestně leč tiše,
vracím se zpátky, z bezpečí své duše.
**

/Vede mě a šeptá "Ty už to nehul.."/

***

vaše *W*
Autor *whatsoever*, 28.05.2008
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Bubble - miluje - slunečnice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty uz to nehul.....casto to slycham i ja

18.10.2008 17:27:00 | už ne pernikova princezna

Dost výstižné a moooc pěkně napsané.. já se po trávě sice cítím trošku jinak, ale tvé pocity jsou fajn.. mě se to líbí :)

09.06.2008 19:58:00 | Bubble - miluje - slunečnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí