Na dobrou noc..

Na dobrou noc..

Anotace: ...

Posílám do tvého spánku,
pohlazení lehkého vánku,
objetí hezkých snů,
polibky slunných dnů,
přeji ti nejhezčí sen,
a po probuzení krásný den...

Tak nechť se ti spí jak v bavlnce,
jak z nebes v bleděmodré peřince,
lože měkké jak na květech růží,
hezkých snů ti přeji plnou nůši...
Autor bokken, 28.05.2008
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí