Zmatená lhářka

Zmatená lhářka

Anotace: I'm confused lier

Pod baldachýnem
vzpomínek
budeme vychovávat
naše exotický děti.

Jsme „hipí“ rodiče
a lidi nás maj rádi.
/docela/

Ve hvězdách
hledáme pravdu.
Pravda je nevidomá!
*
Růžovou rtěnkou
si barvíme vlasy
a jsme tak děsně „frí“.
/Já předstírám, že to slovo znám./
I‘ m confused lier.
Autor colorka, 28.05.2008
Přečteno 242x
Tipy 9
Poslední tipující: Veru, Duše zmítaná bouří reality, labuť, obyčejná, zAbUsH, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsme free...a je to super...

01.06.2008 20:22:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí