Politická

Politická

Anotace: Taková totalitní

Vládne tady despota
Prý velká autorita
Jsme v totalitě
Střež se, ať neuvidí tě

Vše je sledováno
Večer, v noci i ráno
Nic a všechno se tu mísí
Ti nahoře a jejich nápisy

Ti mají vše
My dole už ani mše
Hranice neprůchodné
Člověk je jen kus lovné

Vše je rozvráceno
Utopie, vše už je ztraceno

Jen jedna šance zbývá
Není marná ta revoluce
Pár lidí na náměstí něco vzývá:
„My už nechceme vás více!“

Armáda však přijela
A na nás ostře vyjela
Co prý tu děláme
Jen pravdu hlásáme!

Teď jsem vězněm
Sedím společně s knězem
Autor Shaamot., 28.05.2008
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé téma, ale na stylu to chce ještě zamakat.. Piš dál, určitě máš na lepší kousky..

28.05.2008 22:44:00 | Arakkis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí