A potom zemřu

A potom zemřu

Anotace: Stará tvorba

Chytím se noty
Šáhnu si na sen
Seberu hvězdu
Rozříznu vodu
A potom zemřu...

Na mracích skáču
Po lávě chodím
V krvi se koupu
Válkou se brodím
A potom zemřu...

I spatřím svůj osud
Jsem jako blázen
Koupím si blesky
A zemřu mrazem
A potom vstanu

...

A zemřu
Autor Lenny8, 29.05.2008
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Mango-Holka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása,tohle se mi vážně líbí.

30.05.2008 01:04:00 | quík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí