ani nevim

ani nevim

Anotace: aaa..

Prázdno,pořád nic...říkam si,kde je ten klíč?
Jen tak ho vzal a zahodil,jen kdyby věděl,co tím způsobil...
Nechal mě stát u prostřed cesty,nechal mě bát se...
...ukrad mi štěstí...
vzal si můj dech i kus srdce...
jen tak si lehnul a stiskunl mi ruce...
..naposled...
Do dnes se otáčím a marně ho hledám..
..otáčím..
a zase nic nemám...
Autor quík, 30.05.2008
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: tlamička, Psavec, melebele, WhiteSkull, igniss, kačice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, líbí se mi.

30.05.2008 09:54:00 | Psavec

Moc hezky zveršovaný :)

30.05.2008 06:57:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí