Naše viny

Naše viny

Anotace: Už mi nebreč...Jsem zhnusená z falše.

Tak už mi nebreč do dlaní
Kdybys mě miloval
Byl bys teď tady

Tvá slova že lásce jsme oddaní
To jsou jen zástěrky
Pro moje vnady

Tak už mi nelži do očí
Nech si svou nevinnost
Pro jinou dámu

Mám dost těch tvých masek z klokočí
A nesnáším návraty…
…Po chladném ránu

Ref.

Do ráje nechodím
Jablka netrhám
z božského stromu
jsou prolezlá hříchem

Na řece žiju
V citovém povodí
A smývám své viny
Slzavým smíchem.

***
Autor Isobel, 30.05.2008
Přečteno 259x
Tipy 13
Poslední tipující: Faileen, Bíša, sýc, 6thSun, Elena Suchomel, Chašmodský, Flamy, Noc17, Psavec, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sice jednodušší styl (zato dobře čtivý), ale hodně pravdivé!

15.10.2008 21:57:00 | Faileen

líbí se mi, jen drobné upozornění
- smývám své viny

30.07.2008 10:08:00 | sýc

bravo

30.05.2008 22:32:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí