* Pláč *

* Pláč *

Anotace: Po dlouhé odmlce jsem se přemohla a napsala pár řádek... Pláč... Ne vša lidský...

Zamračila se a její tvář ještě více potemněla. Ani předtím se však nesmála. Nikdy se nesmála. Vždy byla tajemná. Temná. Tak to mělo být.
Měla několik výrazů, ale žádný z nich nebyl úsměvný. Vzdychala. Syčela. Foukala. Plakala. Zuřila. Zahalovala se do bílého závoje. Nikdy se však nesmála...
Dnes plakala. Slzy jí stékaly po tvářích závratnou rychlostí a na zemi vytvářely kaluže. A někdo roztáhnul deštník a vyšel do noční krajiny...
Autor Nikytu, 30.05.2008
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí