Když vítr fouká

Když vítr fouká

Anotace: Hodně lidí Tě nepochopilo...Já se o to pokusil...MTR

Jako jeden z listů stromu
co nedokáže větru poručit,
je unášen od domu k domu,
cíl cesty,nic nemůže zaručit.

Pro Tebe ten vítr právě vane
a snas na místo Tě donese,
kde co přeješ si se stane,
namísto smutku,štěstí ať přinese.

Dnes se loučíme,Ty musíš jít,
ale v srdce zůstaneš mi dál,
snad najdeš někde klid
a nezapomeneš,jak rád jsem se s Tebou smál.

Ahoj Leni...
Autor vox animi, 31.05.2008
Přečteno 397x
Tipy 8
Poslední tipující: major.siorak, Vlk v rouše, pejrak, jedam, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ouha...hodně hezký, možná že...co to plácám...to je fuk

01.06.2008 11:40:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí