Nic jiného

Nic jiného

Anotace: ...

Marná snaha
najít něco
v rudých kapkách
které mi stejkají
po ruce
z kloubů rozbitých
v šíleném afektu
v touze zjistit
jestli dokážu
něco cítit...
žádná bolest
žádný pocit
žádná láska
ani nenávist
...
umím teď jen chtít
a brát si to...
... cos ve mě chtěl
najít?
... je mi líto,
žes to nenašel
a ještě dost ztratil...
... já vím,
žes to chtěl slyšet
i když žádnou lítost necítím,
... nehledám lásku
těžko hledat něco,
co ti nemůžu dát...
tak jsem si myslela,
že bude stačit jen
vzájemná úcta
k hrdosti druhého
... nic jiného pro mě
v současné době nemá význam.
Autor Melfëa, 31.05.2008
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty básně se mi moc dobře čtou... Je mi to blízké (jako bych se v tom nějak vzhlédla)... :-)

15.06.2008 11:51:00 | Elena Suchomel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí