Kolik je vody, tolik je ticha

Kolik je vody, tolik je ticha

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Kolik je vody,
tolik je ticha
dopřejme tomu tichu
dary spontánního smíchu

Ticho, voda a smích
jsou našim vítězstvím
Autor Káňátko, 01.06.2008
Přečteno 436x
Tipy 2
Poslední tipující: Dacryon Beata
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí