Mám o tebe strach a ptám se...

Mám o tebe strach a ptám se...

Anotace: proc ty?

Co je to rakovina?

Je to choroba, jenž patří mezi nevyléčitelné nemoce

Když jí člověk trpí neovládá svoje emoce

Může se vrátit zpátky třeba po roce

A člověk neoslaví další Vánoce

Tak proč vývoj léčby nepřináší ovoce

Snad se dožiješ vlastní promoce


A já si nebudu vyčítat, že je to moje vina!
Autor Noční bolest, 01.06.2008
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí