Čas

Čas

Anotace: v dobe me zamilovanosti..

Čas
Sekunda za sekundou plyne,
chybíš mi, Nikolko, srdce mi pukne.
Svírá se steskem, hrdlo se přidává,
chtěl bych Tě políbit,
život mi to dodáva.
Nosím Tě v srdíčku
stále při sobě, neopusť mě,
potřebuji Tě.
Jsi mé štěstí a přítel též,
ztratit Tě je velký trest.
Štěstí mi dáváš, štěstí jsi,
buď při mě, už nechci žádnou lež.
Autor jerremi, 02.06.2008
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: Barčík, Psavec, Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí