Cesťácká

Cesťácká

Anotace: Ať to bylo jaké to bylo, bylo to to nejlepší dobrodružství

Irsko, Skotsko to je krása,
vytyčena byla trasa,
křížem krážem louky lesy,
všude byly žluté vřesy,
počasí nám přálo skvěle,
jen jsme byli bez koupele,
pak byl kemp a sprcha krásná,
správce byl však trouba hlásná,
tlustý byl jak prase, motal se nám v trase,
cajti nebo devět liber - tu máš jen si ještě přiber..
Autor hřbitovní kvítí, 03.06.2008
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí