Složitost

Složitost

Anotace: složitý

Kokotka s Kokytkem,hrabají si kopýtkem
sem a tam a tam sem
Kykotka je nevidí a také se nestydí
Kokotek s Jarmilou,scházejí se za pilou
ale nešukaj tam
Jenom vymýšlejí,nebetyčných píčovin ptáci
Kykotka s Kokytkem,závidí jim jejich orientaci
Autor Mrášnivor, 03.06.2008
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí