Drsťa

Drsťa

Anotace: /+/-/*/

byl hodnej kluk,
holky šílely
ale ne z něj
měl velkej bourák
velký nadělaný
bouchačský pěsti
a velikou úchylku

sbíral parte
a nalepoval si
je v pokoji na zeď
a kreslil na tváře
zesnulých fixou
knírky a rohy
křídla a dlouhé
hipísácké vlasy

Drsťa byl
velkej chlap
zajímaly ho
internetový stránky,
ale jakého obsahu
to nechtěl nikomu prozradit

chtěl babu,
která by mu dala
a malovala jeho portrét
za kterej by
sběratelé portrétů
dali všechno jmění
všechny prachy
pracháči

chtěl toho ještě víc
například harém
kde by mu
jeho nevěsty
masírovaly
ztopořený úd

to byl Drsťa
drsnej hoch
se sny, které
neměly s drsností
nic společného

byl můj kámoš
tento Drsťa
nikdy mi neublížil
ale ublížil mnoha
patnáctkám
žádnou nechtěl

dostával mnoho nabídek
mnoho sms
ale on chtěl svý sny
žádnou babu
jenom tu, která
vypadá jako pornohvězda
zpívá jako slavík
a nekouří
jenom Drsťu
Autor Tomáš Přidal, 03.06.2008
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Ctěný pán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A nejsi Drsťa náhodou Ty sám, že ho tak dobře znáš? :))

03.06.2008 11:07:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí