Tajemství

Tajemství

Anotace: Zcela nedotknutá

Zcela nedotknutá
Tajemství odpočívá v lesích.
Plyšová, jako mech
Studená, jako slza skály.
Zde se proháněla naděj.
Hladila vodní hladinu
Smála se rosou
Na odcházející den..
Jseš tu ještě..?
Kdo ví...
Autor Alisa 16, 03.06.2008
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí