Oprátka a on

Oprátka a on

Anotace: Popis jemné sebevraždy a tak kolem.

V depresi za lesem
nahodím oprátku
život proběhne
rychle pozpátku

obtočím smyčku
udělám krok
noviny napíší
oběsil se cvok

trapné konstatování
jednoodstavcová zpráva
podobná té vedle
prý dole ve vesnici se narodila kráva

co zkusit místo drbných řečí
co mnohdy berou lidské osudy ztečí
prozkoumat mrtvolu blíž
co bylo jemu na obtíž
měl špatné rodiče, či divné přátele
koukla na svět raději smutně, či vesele

kdo by potom pátral
a v citech se šátral
není čas běží doba
a zůstává s námi zloba
Autor Hromada lidi, 03.06.2008
Přečteno 212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí