Vítr

Vítr

Anotace: Nevim jak by jsem to mohla popsat...

Vítr lehce vane,
tvůj stín však pomalu vstane.
Vítr ofoukl tvou tvář,
tvůj stín odešel spát.
Vítr ustane pak,
tvůj stín odešel snad.
Vítr nechce zůstat sám,
tvůj stín je do smrti sám.
Vítr tu není,
ty máš jiné znění.
On zůstat tu chce dál,
ty však odplouváš na lod'ce dál.
Vítr navždy odpluje,
my do lásky země poplujem...
Autor Anges, 03.06.2008
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí