Ó zabili nám mamičku

Ó zabili nám mamičku

Anotace: Smutná :( Chudinky děti

děti plakaly
vodička tekla žalem
ó mamičko
kde jsi naše mamičko
mamičku našly
po dlouhém
pochodu
za pahorky
mamiččiny rodné
vísky
hleděla na ně
s vyjevenýma očima
vyplazovala jazyk
po kterém
cupital hmyz
měla natáhlý krk
a stáhlé plíce
visela
oběsila se
na šňůře
od prádla
děti trýtnil pocit viny:
Ó zabili nám mamičku
Ó zabili nám mamičku
byly dost malé na to
aby pochopily,
že mamička
si vzala život
jako si vzala
prádelní šňůru
bez cizí pomoci...
Autor Tomáš Přidal, 04.06.2008
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lahůdka, strašně se mi líbí, jak tam střídáš "realitu" s přeslazeným andílkovstvím

04.06.2008 07:36:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí