Slečno z Avignonu

Slečno z Avignonu

Anotace: ...............

Slečno z Avignonu,
svlékněte se mi,
budete modelkou,
na černobílé fotografii,

hodiny v pokoji,
hlasitě tykají,
čas neustále ubíhá,
slunce už zapadá,

jste v šestihranné kostce,
ve vězení uvězněná,
do vody vhozená,
ať se naučíte plavat v životě,

život svůj si prožijete,
z fotky se stane,
už jen vzpomínka,
co nikdy nevybledne,
na krásné mládí,
až hodiny odtěkají stáří,

slzy dívky,
usměv slunce,
tiché stáří,

když temná ulice,
středověkého městečka,
do noci se probudila,
již se můžete,

obléknout,
je to za námi.
Autor Vlk v rouše, 04.06.2008
Přečteno 235x
Tipy 8
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Princezna.Smutněnka, Jasmin de Paris
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tedy ale milý Volfi toto se ti povedlo. Uznale kývám hlavou a spokojeně vyluzuju zvuk tradičního "hmm". DObrá práce.

08.06.2008 20:46:00 | Já Esther Ruth

Hmmm, teda kuráž to má... takhle se svlékat ve verších ;)

04.06.2008 16:30:00 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí