Stíny

Stíny

Anotace: Vzniklo to vše po zásahu bleskem,...

Stín

Rozpouští tělo

A dohání noční strach

Tělo už ho nebolelo

A nezvonil na poplach.

Stín se plete mezi mraky

Já chci taky!

Já chci taky...

Utíkám a hledám nocí

Toužím v noci po pomoci

Toužím hledám zpětně síly

Ty, co zbyly

Ty, co zbyly...

Hledám sny a hledám víry.

Prosím!

Pochop taky!

Prosím, pochop!

Prosím, zastav se!

Otoč se!

Prosím, podej mi ruku!

Chci jen málo.

A nic víc.

Chci však mnoho -

To, co je už pryč.
Autor KreestynaK, 04.06.2008
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí