Odcházíš

Odcházíš

Anotace: S bolestí odcházíš z mého srdce

S bolestí odcházíš

Přitom ji přinášíš

Mé tělo zarmoutíš

A jsem zase sama.

Svět skládám z bolesti

A spíše z neštěstí

Rozpouštím vítězství

A stavím protesty...

S bolestí odcházíš

A smutně sleduji

Tvé slzy provází

Mou duši v nesnázi

S bolestí odcházím

Bolest mě provází

Srdce zas lituje

A tělo bojuje

S bolestí kráčím pryč

Proč myslíš,

Odcházíš?

Proč zůstávám v bolesti

Proč samé neštěstí?

S bolestí odcházíš...

S bolestí odcházím...
Autor KreestynaK, 04.06.2008
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí