Vylezu na stožár

Vylezu na stožár

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Vylezu na stožár
a pošeptám tiš větru
stalo se mi teplo
tam kde zelených stromů pár
hledělo ve vlastní světlo.
Nebudu černá ani bílá
jen v trávě kopretina
jež na všechny se usmívá
i když se stmívá
když oheň uhasíná
NIkdo ji neutrhne
jen pár poutníků se sehne
pro žluté pohlazení
pro nedotčené snění
Vylezu na stožár
a nikdo nenajde mě
usne i Země
a dá mi nový tvar
pokvetu pro všechny
budu stát opodál.
Autor Káňátko, 04.06.2008
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí