Sitcom

Sitcom

Anotace: taková skládanka

Sedíme na nádraží
lížeme zmrzlinu
A spokojeně si hrajeme na lásku.
A když se pak slunce rozhodne jít spát
V obou rukách láhev levného vína
mne vedeš k sobě domů.

Hrajeme si na dospělé,
u pusy držíš cigaretu
Ale dětskou skládačku jsi radši schoval pod skříň

Ve stejný den za rok tě přijdu navštívit
Místo vína povezu kočárek
A pak mne odvedeš zpátky domů.
Však tam se o mne postarají!
Autor vende, 04.06.2008
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí