Nájemník

Nájemník

Anotace: broučci...

Říkal včera:

Měl bych zájem!

Ale nezaplatil stále nájem.

A tak jej pryč posílám.

Ruku líbám, Bohům zdar!

Že už jiný v duši mám.

Jeho chyba!

Přišel o byt!

Však to znáte,

lehce nabýt,

lehce pozbýt...

Tiše, tiše!

Prosím však

Tiše, duše, vodoznak!

Nechci, aby věděl pak

Že v podnájmu mám jen brouka

Vyplašeně na mne kouká...

Mrtvý brouček sedí v duši...

Kdo ho tuší? Kdo ho tuší...

Snad ne on...

Vždyť už není šampion!

Snad netuší, snad netuší,

co se skrývá

v mojí

duši.
Autor KreestynaK, 05.06.2008
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí