Zázrak

Zázrak

Anotace: Zázraky se dějí pořád, ale vidí je ten, kdo je vidět chce...

Každá kapka na poušti.
Každý člověk, který odpouští.
Každé ráno, kdy nadechnout se smím.
Každé setkání s úsměvem tvým.
To je zázrak...

Každý rozkvetlý květ růže.
Každý dotyk tvojí kůže.
Každá píseň, každý rým.
Každý den, kdy nad bojištěm není dým.
To je zázrak...

Každá noc, kdy hvězdy svítí.
Každá louka porostlá kvítím.
Každá řeka, kde prohání se pstruzi.
Každá pomoc, kterou poskytnou ti druzí.
To je zázrak...

Každé stéblo, na kterém se třpytí rosa.
Každý krůček, kdy můžeš chodit bosa.
Každá cesta, která má svůj cíl.
Každý špatný skutek, který jsi napravil.
To je zázrak...

Každá chvilka na tomto světě.
Každá hláska v každé větě.
Každý člověk, který nemusí se bát.
Každou minutu někoho milovat...
To je zázrak...
Autor Freddie.n, 05.06.2008
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí