Když nemáš lupení

Když nemáš lupení

Anotace: --- potkáváte je, možná jim i něco dáte ---

až zítra zase rožnou
a taky zapnou zvuk
opustím plochu ložnou
na chleba máznu tuk

do hrnku cvrknu trochu chlóru
a vybělím si chrup
stoupnu si směle do pozóru
jak v zrcadle ten hňup

s rádiem v ruce rozpažím
pak ještě dvacetkrát
igelit fixnu závažím
a půjdu prodat drát

a taky poklop od kanálu
a starý topení
těžko být hvězda seriálů
když nemáš lupení
Autor Bajaja, 05.06.2008
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jenomže se jimi může stát kdokoli z nás ...ani nevíš jak lehce a rychle .

29.06.2009 20:59:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí