Bez šance (pro ně)

Bez šance (pro ně)

Anotace: bez šance... pro ně...

A z ledu tvrdé bariéry

Špetka jasné nedůvěry

Roskočí se všemi směry.

Nastolí Ti jízdní řád

Kdy máš ... a kdy máš spát

Chceš, aby to bolelo?

Však se nechej vést

Do temnoty prudce svést

Neřeknou Ti že Ti lžou

Hrají si s Tvou důvěrou

Pochop přeci pravdu děvče

Nedávej jim naději...

Pochop víc a trochu ještě

Dřív, než bude později...

Bída, vztek a nenávist

Z talíře je denně jíst

Neotvírej příliš srdce

Nenastavuj jim své ruce

Pochop, že je baví číst

Tvůj přesmutnělý list

Nedávej jim naději!

Zamysli se raději...
Autor KreestynaK, 05.06.2008
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

konkrétně nad čím?:)

05.06.2008 15:57:00 | KreestynaK

jo holka zamysli se... než začneš psát

05.06.2008 15:39:00 | Ch.B.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí