Zimní

Zimní

Anotace: Zima života přichází...

Okolo mě bíle moře
Dívám se k obloze, k hoře
Všude klid a mír
Hluboce zakořeněný smír

Teď jsem tu sám
Tady v klínu hor
Radostí plesám
Jen chybí mi vor

Pluji tedy bez plavidla
Tady neplatí žádná pravidla
Proto se nepotápím
Ale přeto něco ztrácím

Je to duše
Jak jen může?
Neopouštěj ješte mé tělo
Chci aby se něco dělo!

Ale duše říct si nedá
A v útěku přidá
Jsem už bez ní
Vše okolo se kalí

Šedivá všude jest
Mlha a sníh, špatná zvěst

Padám do moře, topím se
Bílá smrt, sníh naplnil mé plíce…
Autor Shaamot., 05.06.2008
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí