Vracím se do svého těla...

Vracím se do svého těla...

Anotace: nerada píšu anotace

...a jen kdosi
mě chvíli vedl za ruku
ale tu nejtěžší část cesty
musím ujít sama

chtěla bych vám o tom povídat
chtěla bych
abyste mě pochopili
v určité fázi hegelovské triády života

berte to jako varování
před klamným s e t r v á v á n í m -

(teď vezmu hadru na rozlité víno
a utřu je dřív
než v něm uvidím
svoje rozlité oči)

nemám vám co říct
krom toho
že se v sobě topím
a zůstala jsem se sebou
sama
Autor Bjanka, 06.06.2008
Přečteno 285x
Tipy 9
Poslední tipující: Winki, Iva Borecká, Ariella13, Marfuša, Churry, Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké...

07.06.2008 12:24:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí