Psaní psané polibky

Psaní psané polibky

Anotace: p,p a zase p:)

psala psaníčko
pohnula pomalu pusou
políbila papír
pilně psaní přeložila
přitiskla prst
poslala panu pošťákovi
poté pan pošťák
předal příjemci
psaní psané polibky
potěšení pro prince
polibek poslal
přes pěšiny
přes pole
políbenné princezně
padajících paprsků
pavího peří
purpurových
pusinek
patřící
pravé pozlacené
panence
paní prvního polibku
Autor Tomáš Přidal, 06.06.2008
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Janetee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je mazec :D

20.06.2008 08:37:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí