Barevní skřivánci

Barevní skřivánci

Anotace: takový trochu nesmysl co se mi honil hlavou...:)

Okouzleni letmým dotykem teď poslouchají dech spícího vedle sebe...

Barevní skřivánci, co na křídlech lehkého vánku po silné bouři za soumraku letí k obloze.

Svou něžnou píseň věnují těm spokojeně vrnícím šelmám v převlecích za koťata, které po úspěšném lovu tiše usínají vedle nich.

V nadcházejícím úsvitu se skřivánci stávají potravou a s prvním slunečním paprskem doznívá jejich zpěv...
Autor vampire´s princes, 06.06.2008
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Verena, 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí