Maska

Maska

Anotace: na mysl zkroušenou dopadaj bláboly vzorečky slovíčka žvanění z okolí

Jít osamocena životem

jest ten nejhorší úděl

já radši bych se nezrodila

kdybych to byla věděla

Však nyní již jsem na světě

a není cesty zpátky

proč jsi se mnou Štěstěno

byla čas tak krátký

Nikdo mě plně nechápe

protože nosím masku

a svoje vnitřní pocity

mám hluboko v mozku

Kam strach mám vpustit někoho

že by mě mohl zranit

a proti tomu případu

lze se maskou bránit

Tak co mám dělat

kdo mi dá radu?

každé z těchto řešení

má nějakou vadu

Buď něco hrát

a nebýt sama sebou

tvářit se přitom moderně

a pokročit s dobou

A nebo zadruhé

být tím co jsem

z toho mám strach

vzhledem ke zkušenostem

Jež jsem sama učinila

a doufám naposled

nechtěla bych vícekrát

tohleto vytrpět

To však mě vrací do kruhu

z kterého není únik

a píše heslo životní

utrpení a zánik

Tak to je všechno

chtěla bych radu

Pokud ji neznáš nevadí

proč se tím dále trápit

co Bůh mi na hrb naložil

to nezbývá, než strávit
Autor Badgitka, 06.06.2008
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Monica., Sladkalu, 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec je nádhernej, pravivej. :) Někdy mám taky problém chovat se na veřejnosti jako "já" a bejt sama sebou. :(

11.10.2011 18:55:00 | Monica.

Souhlasím s předchozím komentářem. Cestu máme určenou, záleží jen na nás, jak se s ni popereme. Chce to odvahu a nevzdávat se...

18.11.2010 17:13:00 | Sladkalu

Věř tomu nebo ne, ale život v této podobě, v jaké ho žiješ, se všemi radostmi i útrapami, sis vybrala sama ještě před narozením... Jako každý jiný.

10.06.2008 13:33:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí