lesem

lesem

Anotace: vlez v les!

listí spadané na zemi
slunce prosvítá větvemi
slabounký vítr, zda se mi
z lehounka hýbe třásněmi

listí na zemi hnije
pták z kaluže pije
zvuk do ticha, čí je?
kdo nezemřel žije

kořeny vystupují ze zemně
drží se, kroutí, zda se mně
pevně a trvale, né jemně
končí to však dojemně

listí se rozkládá v zem
kořeny patří sem
toť hýbe lesem!
Autor hamba kahle, 06.06.2008
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí