Průser

Průser

jasně,
slyšeli jsme spousty příběhů?
o tom, jak se dá život žít dobře
i jak se dá vyplácat nicotou,
ale ptáte se sami sebe,
co z toho na Vás vyzbyde
nemáte jasno ani v tom,
kam by jste se chtěli zařadit
status ztroskotalého umělce něčím pořád láká
a to je asi trochu průser

jdete spát nebo pít,
popovídáte si s pár lidma
přečtete si jejich tváře a tváře jejich přátel

všechno Vám bude připadat samozřejmý,
žádný dilema se ozývat nebude,
ani to,
jestli už jít nebo zůstat

pochopitelně že zůstat

ale přece jen někdy dorazíte domů
budete se muset podívat
na svůj
zpitej obličej
a říkat si, co ste to za vola

a v tu chvíli ty otázky začnou zas

nanovo
Autor mattoni.uz.neni, 06.06.2008
Přečteno 254x
Tipy 11
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Severka, just me, Psavec, WhiteSkull, jedam, embryo v hlave, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ?obře ?se? ?i po?et?,líb??,??? :-?

06.06.2008 21:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí