O náladě

O náladě

Anotace: Každý člověk potřebuje cítit,že někam patří jinak se z toho snad zblazní...

Když chybí Ti dobrá nálada
Na svět se díváš velmi nerada
Zvlhly Ti ty tvé krásné oči
Stále doufáš,že proti tomu někdo zakročí...

Děvče,musíš zvednou hlavu
Zkusím Ti zvednout náladu a kanál La Manche přeplavu
Snad budeš nakonec veselá
A devčata,co Ti nepřála,budou kyselá...
Autor FrankieLamprt, 07.06.2008
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí