V kleci

V kleci

Anotace: Osamělost.

V kleci

Vítr zavíří v divokém tanci
záclony v kaskádách bělostných
zkouší svou eleganci.
Měkkost koberce láká tě k laskání,
sklíčka, korálky skleněné
v lustr se skládají.

Umělá světla nehřejí,
plyš koberce doteky stébel nenahradí.
Květiny ve váze
- poslové života
naléhavě tě volají
ven!
Z celého světa za oknem
zbyly ti internet, televize.
Autor Teop, 07.06.2008
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí