Poštovním holubem já posílám ti dopis

Poštovním holubem já posílám ti dopis

Anotace: dopis je odeslán...

Kdyby se stalo, že na dno klesneš
a budeš si myslet, že odtamtud se nehneš,
vzpomeň si na krásné chvíle
a pošeptej malé víle,
vše, co tě na srdíčku trápí.
Věř mi, na správnou cestu tě vrátí....

Kdyby se stalo, že už to horší nemůže být
a budeš si myslet, že nemůžeš ani snít,
vzpomeň na krásné chvíle
a pošeptej malé víle
vše, co tě u srdíčka bolí.
Věř mi, provazy hořkosti ti povolí...

Však kdyby se stalo, že už nemůžeš dál
a budeš si myslet, že celej svět se na tě vykašlal,
vzpomeň si, že stačí mít v očích víru,
a nahlas si říct:
"Ještě nic není ztracené,
já mám svou malou vílu.
Ona mě neopustí
a ze všeho mě dostane,
poněvadž moje malá víla všechno jistí..."
Autor Linda Etschyick, 07.06.2008
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí